Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Blev en tripp till Stockholm 😊

I fredags kom vi på att vi åker till Stockholm efter att jag jobbade 7-11 så innan jag la mig på fredagskvällen så packade jag till mig och Karim och mannen han packade själv. Fadi han följde inte med denna gång för han jobbade och sen hade han en kompis som sov över. Han börjar bli stor nu och han vill att jag ska lita på honom så det passade ju bra nu att han fick bevisa för mig att jag kan göra det.

Nu sitter vi i bilen på väg hem och vi har haft en jättebra helg och sådana här spontana tripp älskar jag att göra . Önskar bara mannen kunde gå med på att göra det lite oftare bara, men jag förstår honom med eftersom det är bara han som har körkort. Hade jag haft det så hade vi kunnat köra hälften var men men nu är det som det är.

Fadi har hela tiden sagt att mina kompisars föräldrar litar på dom och dom får vara hemma själva en natt så ja jag måste klippa navelsträngen lite när det gäller han men tro mig det är så svårt och jag har haft lite telefonkontakt med honom.

Hoppas ni haft en bra helg 😊

Lämna ett svar

Till startsidan