Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ny vecka med nya möjligheter och bekymmer 😊

Igår när vi kom hem upptäckte vi att vi kunde inte sätta in nyckeln i låset och det visade sig att Fadi haft samma svårigheter att öppna när han kommer hem men dom tog i med våld att få in nyckeln så jag måste anmäla detta till Öbo så dom kan komma och fixa detta. Fadi sa att han ville att vi skulle lämna honom fler gånger och att det hade varit lugnt och skönt när vi va borta 😂 oj oj när blev han så här stor. Betyder detta att jag börjar bli gammal ?

Min vecka kommer se ut så här :

Måndag: 6.45-14.00 Tisdag: 14.45-21:00 Onsdag: 7.00-13.00 Torsdag: Ledig Fredag: 14.45-21.15 Lördag: 13.00-21.15 Söndag: 7.00-21.00

Det kommer bli en tuff vecka känner jag men det är ju tur att Karim älskar att vara på fritids nu så mycket att han inte ens vill gå hem när man kommer och hämtar.

Ni får ha en fin måndag 😊

5 comments / Add your comment below

  1. Fullt upp ser jag. Trodde jag bara skulle jobba torsdag till fredag men det blev en journatt till då vi har så mycket sjuk personal hos oss.

  2. ja alltså barn växer så fort. va härligt att fadi vill va hemma ensam. duktigt av karim som lärt sej va på dagis o vill va dår 🙂

Lämna ett svar

Till startsidan