Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Så sjukt varmt idag 🥵

Karim va väldigt trött i morse så jag fick nästan dra upp ur sängen och jag fick i honom en macka ifall han får ett infall att han inte ska äta frukost på fritids som han kan få.

Idag va det sjukt varmt på jobbet att jag knappt fick av mig jobbtröjan 😊.

När jag kom och hämtade Karim va han lite ledsen för en kille hade blött ner honom idag och sen gick han in i honom så att jag såg. När han hörde vad jag sa till Karim hånlog han hmm den ungen är inte snäll emot barnen för inget barn kan vara med honom varje dag eller ens vill vara i närheten av honom.

Ska snart börja plocka in disken i maskinen, dammsuga och jag har startat en maskin med tvätt så jag tror väll att det blir 2-3 maskiner. Det blir även hemmagjord pizza idag för det hade Karim bett pappa om igår 😊..

☀️ skiner och det är 29 grader ute 😊 och i morgon ska det vara varmare men vilken tur då att jag är ledig för i morgon ska jag inte göra ett skit 😂

Hoppas ni haft en bra dag i värmen 😊

5 comments / Add your comment below

  1. Ja, idag har det verkligen varit otroligt varmt! Sitter tom ute med en fläkt, ha ha, för att få lite bris iaf. Så gott med hemgjord pizza, det blev jag också sugen på. Vi grillade dock ikväll.

  2. Hua vilken otrevlig pojke som gör så och tyvärr verkar ju sådana inte ändra sig, tråkigt att karim var ledsen han som har trivts så bra på fritis nu

Lämna ett svar

Till startsidan