Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jobbdag idag

Idag när klockan ringde 5:20 stängde jag av och lät den ringa igen 5:30 men jag stängde av även den och fick ett ryck att öppna ögonen 5:40 ja då va det bara att kliva upp innan jag skulle försova mig 😂 . Jag förstår inte men jag är ingen morgonmänniska alls, jag är den som vill vara vaken ett tag på kvällen och sen sova så länge jag bara kan.

Jag jobbade till 15:00 idag men fick gå lite tidigare för mannen skulle jobba kväll idag. Ska jobba till 15:00 i morgon med 😂..

Fick gå till affären och handla mjölk för den va nästan slut och jag förstår inte mina barn dricker mjölk som kalvar 😂.. Disken är fixad och jag borde äta något innan jag börjar dammsuga och moppa och det får jag tvinga mig till för jag har egentligen ingen ork kvar känner jag.

Hur har eran torsdag varit ?

8 comments / Add your comment below

  1. Jag är varken morgon eller kvällsmänniska egentligen men går oftast upp tidigt gör jag inte kan somna om när jag vaknar till 😂

  2. Jag går upp 05.00 varje dag, det är tidigt men jag har också ett jobb som börjar tidigt, fast jag gillar inte heller tidiga morgnar

  3. Oj det var tidigt att behöva kliva upp i ottan. Jag tycker det kan vara skönt att komma upp tidigt men samtidigt gillar eller är jag en kvällsmänniska

  4. Min torsdag bestod av jobb i 14 timmar innan jag somnade gott på kvällen.
    Förstår din känsla med att gå upp tidigt. Jag är ingen morgon människa alls och tycker bättre om att vara uppe sent och sova länge.

Lämna ett svar

Till startsidan