Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Blir jobbkväll idag

När Karim vaknade så drog han upp i sitt rum så ljuset kom in och han kunde leka men han drog upp även hos oss. Han får jätte gärna leka när han vaknar men han leker så högt att man själv vaknar och jag vet inte riktigt om jag vill vakna så sjukt tidigt som han haha.

Innan jag går till jobbet ska jag lämna Karim på fritids så han får leka av sig lite för han har så så mycket energi och jag vet inte vart den kommer ifrån för ingen annan i familjen har den 😂

Ni får ha en bra onsdag

9 comments / Add your comment below

  1. Alltid jobbigt när de har sådan energi och väcker en på morgonen. Mina tjejer har alltid varit väldigt aktiva på morgonen och jag har alltid gillat sovmorgon, ingen bra kombo. Numera sover de längre än mig 🙂

  2. Här har sonen alltid vaknat tidigt, men som tur är har han inte varit speciellt högljudd, utan ganska nöjd med att kolla på sin iPad eller telefon nu när han är äldre iaf.

  3. Bellis har blivit bättre på att inte vara högljud och bara komma in till oss och tjata så på morgonen, men det var en period hon kom in var femte minut vi skulle bara vara vakna

Lämna ett svar

Till startsidan