Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Och så va det torsdag igen

När jag och Karim skulle till skolan idag så tyckte jag hans väska var tung så jag öppnade den och där ligger 30 pop it och jag plockade ut dom och han blev galen, han grät och han skrek men sen visade sig att hans kompis L hade sagt till honom att han va inte kompis med Karim annars. Jag sa till Karim att om han gör så eller säger så så är det ingen riktig vän för vänner gör inte så.

Han ville inte gå in i skolan idag och hans lärare kom ut och frågade om han va ledsen och han nickade och jag berättade om pop it och vad L hade sagt och då sa hon vi ska prata med honom för det där är inte ok. Men han följde med henne in och jag kunde gå.

Ska fixa maten snart för jag jobbar kväll idag och det blir potatis köttbullar och gräddsås dom får 😊..

Hoppas ni får en bra torsdag 😊

11 comments / Add your comment below

  1. Jag har varit sugen på köttbullar och gräddsås hela veckan! Kanske ska ställa mig och rulla köttbullar i helgen som vi kan ha någon gång nästa vecka. Det är ju skönt att ha lite förberett när vardagen tugga på. Hoppas att det löste sig i skolan för Karim.

  2. Bra att du stod på dig för hans kompis hade säkert krävt att få en pop it annars. Ohh verkar vara lite tufft för Karim, hoppas att fröken tog tag i det ordentligt, bra att han följde med henne in.

    1. Ja det va det jag trodde jag med. Tycker inte man är riktig vän om man göra så och Karim är så snäll att han förstår inte varför han vill verkligen vara vän med alla och blir ledsen och det gör ont i mig när jag ser detta. Jag hoppas verkligen läraren tog tag i detta

  3. Barn kan verkligen vara elaka mot varandra. Bra att du tog tag i problemet och lämnade det vidare till klassläraren. Men inte behöver väl du laga mat till familjen om du jobbar kväll. Det kan de väl fixa själva tänker jag

    1. Det har bara blivit så att jag gör maten även som lunch till mig och jag känner jag kan lika gärna göra maten så vet jag att dom får mat

Lämna ett svar

Till startsidan