Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Goddag finisar 😊

Igår mellan 18-19 va Karim så trött att han bara grät och grät av just trötthet bara för att han vakna 5:20 för att han skulle ha morgon fritids. Men att höra när han gråter och skriker är väldigt tröttsamt i huvudet.. Idag vakna han 5:20 med för att han hade även idag morgon fritids men hoppas bara att han inte kommer vara så ledsen idag.

Rätt skönt att sluta 14:00 och i morgon så är jag ledig men jag ska in till synsam efter jag lämnat Karim på skolan och göra en undersökning och få mer linser sen ska det tvättas med så idag ska jag vika tvätten som hänger 😆.

Har ni haft en bra tisdag ?

8 comments / Add your comment below

  1. Oh det är så jobbigt med såna dagar. Det skar i hjärtat varje morgon vi tvingades dra upp de tidigt.
    Hoppas att inte blir lika trött ikväll.
    Min tisdag har varit intensiv men bra.

  2. Oj, det var verkligen tidiga mornar! Hoppas att det gått bättre idag. Här blir sonen oftast ledsen på kvällen när han är trött, mest när inte hela familjen är samlad, för då blir han ledsen för att han saknar någon.

  3. Bellis var också ledsen och grät igår för att hon skulle lämnas för att hon visste jag eller BQ skulle hämta sent. Dock så löste dig sig, men tråkigt då de är sådär ledsna

Lämna ett svar

Till startsidan