Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Halva veckan gått

Idag är jag ledig så när jag lämnade Karim på skolan i morse drog jag in till synsam och hämta ut mer linser samt gjorde en ny synundersökning.

Jag gick in på hm och köpte lite kalsonger, pyjamas och en hoodie till Karim.

Idag blir det även att tvätta och jag ska försöka tvätta allt i tvättkorgen idag så jag slipper allt senare i veckan. Fast jag tycker inte jag gör något annat än tvätta känns det som.

Sen har jag inte gjort så mycket mer på min lediga dag 😊. Vad gör ni en dag som denna ?

10 comments / Add your comment below

  1. Tänk att halva veckan redan har gått! Idag var det jobb som vanligt, sen handla lite, hämta paket, göra läxor med yngste och fixa matsäck till crosskörningen för sedan spendera hela kvällen på crossbanan. Nu är det nedförsbacke till helgen.

  2. Vad härligt att du har haft en ledig dag 🙂 kul att gå in på hm en sväng dom har mycket fint där 🙂 Här ska jag med ta tag i tvätten snart 🙂

  3. Vi har också köpt nytt till Bellis som vi väntar på, det har tagit lite tid att få hem det, men verkar komma nu till veckan som kommer. De behöver ju nytt nu till hösten

  4. det där med synundersökning måste jag oxå ta tag i . men allt kostar ju och man skjuter gärna på sånt som är tråkigt.

  5. Håller med dig om att det alltid känns som att du tvättar! Jag brukar dra mig så mycket mellan gångarna så det är alltid massa tvätt när det väl är dags.

Lämna ett svar

Till startsidan