Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Äntligen fredag finisar 😊

Idag va det en turbulent morgon för allt jag sa till Karim så grät han och skrek prata inte med mig. Jag gillar inte allt han kollar på youtube och han kan sitta och kolla på youtube hela dagar alltså från morgon till kväll och jag gillar det inte och när jag sätter stopp så gallskriker han och gråter så det skär i öronen. Det måste bli ett slut snart och jag säger inte att han inte får gråta för det får han men att skrika det får han sluta med. Han ska flytta så fort han inte får som han vill och jag tycker inte detta är ok.

När jag lämnade Krim på skolan kom hans lärare fem och sa att efter nästa vecka kommer hon ha extra timmar och vill gärna ha med Karim. Jag sa det att hon får gärna ha honom kvar om det är dagar jag inte jobbar men då får hon berätta det så jag kommer senare och hämtar honom för det är bra om han är med och får hjälp med att skriva och läsa och allt han behöver hjälp med. När jag hämtat Karim ska vi gå och handla för det blir tacos idag orkar inte laga annat idag 😊..

Hoppas ni haft eller får en underbar fredag 🤩

10 comments / Add your comment below

 1. Nej, att sitta med skärm hela dagarna är inte bra för barnen. Inte för någon. Det är skittrist att vara den tråkiga mamman (eller pappan) som sätter trista gränser och har regler, men jag tror samtidigt att det är bra för våra barn.

 2. Jobbigt med skriken men ni båda vårdnadhavare måste bestämma er för hur ni ska hantera tex youtube tittandet. Ni måste ta kontrollen över hans tittande även om han skriker och gapar.

  Ni är de vuxna. Räkmacka till frulle säger jag inte nej till

 3. Ja det är jobbigt med de starterna. Hade en sådan med Bellis också en dag denna veckan. Det känns jobbigt att ta de fighterna och sedan känns det som om alla grannar väcks upp hör också.

  Hoppas att er helg ska bli bra

 4. Mina skulle alltid flytta till mormor och morfar varje gång som det inte blev som de tänkt sig. Det har gått över och till slut hittar man ett sätt att komma överens. Bara att kämpa sig igenom det.

 5. Fint med extra hjälp I skolan.
  Såklart ska du kontroll hemma och sätta regler. Det ör du som bestämmer och inte Karim. När barnen titta för mycket på tv/ dator då gav vi dem innegångsförbud, så de gick ut och lekte mer
  Kram Kajsa

  1. Ja det är fint att dom ser problemet nu och hjälper honom men jag är inte van med det för när jag gick i skolan så såg dom inte och inte när det gällde hans bror heller. Denna skola verkar bättre tycker jag och har mer resurser

Lämna ett svar

Till startsidan